14-12-03

SPA-OVERIJSE STELT VOOR : GRATIS SPORT & CULTUUR VOOR JONGEREN IN OVERIJSE

SPA-OVERIJSE STELT VOOR : GRATIS SPORT & CULTUUR VOOR JONGEREN IN OVERIJSE

Naar aanleiding van de perikelen rond het Golfterrein wenst SPA-Overijse te melden dat we geen enkel probleem hebben met het bestaan van golfterreinen, maar uiteraard gaan we er ook van uit dat golfterreinaanbieders de geldende regels niet overtreden.

Los hiervan willen we langs deze weg een oproep doen aan de uitbaters om hun prachtig terrein op één of andere manier gratis open te stellen voor alle jongeren uit Overijse. Dit zou bijvoorbeeld kunnen gebeuren door het verlenen van enkele gratis dagen golfinitiatie aan alle jongeren van Overijse. Op deze manier kan dit mooi domein en bijhorende infrastructuur gebruikt worden door een grotere groep mensen en vooral jongeren.

25 EURO Gratis Sport & Cultuur voor alle jongeren.

SPA-Overijse is ook van mening dat alle jongeren een 'basispakket' sport en cultuur gratis dienen te krijgen. Wij stellen dan ook voor dat de gemeente elke jongere (tot 25 jaar) per jaar 25 Euro gratis sport en cultuurdiensten zou aanbieden (bijvoorbeeld voor de toegang tot het gemeentelijk zwembad en/of cultuurcentrum Den Blank).
17:17 Gepost door wim | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Uw standpunt inzake illegale en zonevreemde golfterrein... ... is ons meteen een stuk duidelijker ! Marc Vanthuyne - Voorzitter Milieu en Natuurraad Overijse

Gepost door: Marc Vanthuyne | 30-12-03

De commentaren zijn gesloten.